ПЕЕК филаменти и капилари

- 2021-11-22-

ПЕЕК филаменти и капилари


ПЕЕК филамент је екструдиран са увезеном опремом за екструзију, а сировина производа је увезена чиста смола из Вигерс ПЕЕК450Г. ПЕЕК филаменти имају нормалну радну температуру од 260 степени и имају отпорност на корозију. Могу се дуго користити у растварачима. Пошто су ПЕЕК филаменти отпорни на хидролизу, могу се чистити и дезинфиковати паром високе температуре. ПЕЕК филамент је еколошки прихватљив материјал, у складу са захтевима америчке ФДА за санитарну храну, и сам је отпоран на пламен и има широк спектар примена.

 

Специфичне спецификације ГЗ ИДЕАЛ су следеће:

ПЕЕК филамент:Ф0,25 мм,Ф0,5 мм,Ф1,0 мм,Ф1,5 мм,Ф1,75 мм,Ф2,0 мм,Ф2,5 мм,Ф3,0 мм,Ф4,0 мм итд.

 

Његове карактеристике су следеће:

 

Произведен је додавањем 30% угљеничних влакана и ПТФЕ смоле како би се ускладиле карактеристике клизања графита са ПЕЕК-ом као основним материјалом. Побољшао је висок ниво клизних перформанси и представља "ПЕЕК материјал" класе лежајева (боја: црна). Има супериорне карактеристике трења (ниско трење, дуготрајну отпорност на хабање и способност брзине притиска), веома погодан за примену који су склони хабању.

 

ПЕЕК се користи у нуклеарној индустрији, хемијској индустрији, ваздухопловству, производњи аутомобила, електронских уређаја, механичких инструмената, медицинске и прехрамбене индустрије и другим областима, посебно као термопластична смола са одличном отпорношћу на топлоту. Може се користити као матрични материјал за композитне материјале високих перформанси. широко користе.

 

Полиетеретеркетон, енглески назив полиетхеретхеркетоне (који се назива ПЕЕК), је линеарно ароматично полимерно једињење које садржи везе ланца у главном ланцу молекула. Његова саставна јединица је кисеоник-п-фенилен-окси-карбонил-п-фенилен, који је полукристалан, термопластичан. То је термопластична смола са одличним механичким својствима и кристалином. Има одличну отпорност на топлоту, отпорност на замор, отпорност на ударце и отпорност на пузање. Хемијска отпорност се може користити осим концентроване сумпорне киселине. То је чисто и мање елуирање јона гасних метала. Материјал. Поред тога, широко се користе материјали који се могу заварити.

 

ПЕЕК има одличне перформансе, а његова поља примене ће бити опсежнија са домаћим истраживањем примене. Тренутно је Центар за истраживање нових материјала Цхонгкинг Ниу73 посебно основан у Кини да се специјализује за истраживање ПЕЕК-а у области примене. Истраживачки центар је основан под руководством и бригом општинских власти Чонгкинга на свим нивоима. Посвећена је истраживању у области аутомобила, електронике и електричних уређаја и транспорта, и на челу је тренутних примењених истраживања у Кини.

 

Наша компанија обезбеђује ПЕЕК листове, ПЕЕК шипке, ПЕЕК цеви, ПЕЕК филаменте, ПЕЕК стандардне делове и ПЕЕК нестандардне делове. Наша компанија такође пружа прилагођене услуге обраде.