Које су предности двобојног бризгања?

- 2021-06-21-

(1) Ефективна уштеда енергије: Двобојна машина за бризгање калупа усваја систем за слепо смањивање потрошње енергије. Након трансформације која штеди енергију, систем може брзо да одговори, а машина за бризгање може брзо прилагодити напајање према сопственим потребама, што може ефикасно побољшати степен искоришћења електричне енергије машине за бризгање, чиме постиже уштеду енергије .

(2) Добра стабилност: Под системом двоструке затворене петље са притиском и протоком, снабдевање машине за бризгање може се одредити према захтеву машине за бризгање Под датим улазним или спољним сметњама, систем може да достигне ново стање равнотеже или се врати у првобитно стање равнотеже након кратког процеса прилагођавања.

(3) Брзи одзив: Брзи одзив је један од важних знакова динамичког квалитета серво система. Због кратког времена процеса транзиције производње, углавном у року од 200 мс, да би се постигли захтеви за прекорачењем, предња ивица процеса транзиције мора бити стрма и нарашће након трансформације уштеде енергије. Брзина би требала бити велика, а време да машина за бризгање калупа достигне 1500 обртаја је мање од 0,03 секунде.

(4) Тачност: Тачност након трансформације односи се на степен у којем излаз може пратити улаз. Серво мотор усваја технологију трајних магнета, која је тачна и брза. Серво мотор усваја ПЛЦ технологију за бољу контролу. Дозвољено одступање је углавном између 0,01 и 0,00лмм.

(5) Повећавање брзине и смањење трошкова: постизање високог одзива, велика поновљивост и побољшање стабилности брзине; коришћењем две врсте сировина или две боје могу се формирати истовремено, подешавање параметара и подешавање система су једноставни, у великој мери смањујући процес и радну снагу, остварите уштеду трошкова.

 

Да резимирамо, ако је реч о производу од пластике са високом прецизношћу за двобојне производе за бризгање, одабир машине за обраду бризгањем у две боје је ваш најбољи избор.